OVER ONS

Over Akdag

Al sinds 2008 staat elke dag in ons leven in het teken van onze bakkerij. Een plek waar het bruist van ideeën en waar met liefde, toewijding en plezier wordt gewerkt aan de lekkerste producten voor de industriële en ambachtelijke bakkerij. Een zaak die we hebben opgebouwd door onze eigen manier van zaken doen: open en eerlijk, met het oog op succes voor onze klanten.

Proef het verschil

De belangrijkste ingrediënten voor alles wat we voor u bakken zijn aandacht, traditie en vakmanschap. Door onze Turkse achtergrond houden we ons aan de strenge eisen binnen de islamitische gemeenschap. We hebben liefde voor ons vak, gaan voor de beste smaakbeleving en letten scherp op de kwaliteit. Dat maakt bij onze producten het verschil. En dat proef je. 

Grenzeloos genieten

Kwaliteit kent geen grenzen. Door de continue zorg en aandacht voor onze producten, groeit ook het aantal liefhebbers van alles wat we maken. Steeds meer Nederlanders genieten ervan en ook leveren we inmiddels aan België en Duitsland.

Gekneed voor de toekomst

Onze eetcultuur verandert continu. Wat niet verandert, is onze kracht om hier samen met u als klant op in te spelen. Zo veeleisend als uw cliënten zijn, zo veelzijdig zijn wij. Al uw wensen, bakken wij met plezier om de kansen in de markt te verzilveren.

Altijd een lach met Akdag

Bij Akdag maken we filodeegproducten waar uw klanten een lach van op hun gezicht krijgen. Heerlijk vers, puur en precies zoals u het wilt. Wilt u meerdere smaken? Vegan, halal, vegetarisch? Speciaal gewicht of vorm? Decoraties? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen dat het naar wens is. Probeer ons eens uit. Daar wordt u blij van.

Wilt u een eigen product samenstellen? Dat kan!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

home-feta deco