In 2008 is Akdag B.V. gestart met het produceren en verkopen van specialistische bake-off producten voor de industriële en ambachtelijke bakkerij. Inmiddels produceren wij nu ruim 6 jaar met veel plezier, vakmanschap en succes onze specialistische gevulde filodeeg en bladerdeeg producten.


Akdag B.V.

Het initiatief is ontstaan door de grote vraag naar gevulde Turkse filodeeg en bladerdeeg producten. Onze Turkse achtergrond draagt mede bij aan de totstandkoming en uitvoering van onze producten, omdat wij als geen ander weten hoe de eindproducten eruit dienen te zien. Desalniettemin zijn wij continu bezig met ons te verdiepen in de markt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. We kunnen makkelijk anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en zijn ook in staat om op wens van de klant te produceren.


Succesfactoren

De producten voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die door de Islamitische gemeenschap wordt vereist. Onze producten vinden ook steeds meer hun weg naar de Nederlandse, Belgische en Duitse consument, deze markt laat een groeiende omzet zien. 

Onze transparante, eerlijke en open manier van zaken doen zijn de succesfactoren die ons bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wij dragen er zorg voor dat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan, wat naar een tevreden en duurzame relatie leidt.


Levering

  • Leveringen rechtstreeks of via de gespecialiseerde bakkerij en Foodservice grossiers in de gehele Benelux.
  • Export naar overige landen binnen Europa behoort tot de mogelijkheden.
Service

Akdag B.V. streeft er ten alle tijden naar de wensen van haar klanten te waarborgen en deze zo goed mogelijk ten uitvoer te brengen.